Povestea lui Alexandru

Călătoria lui Alexandru pentru a-și vindeca inima

Când era foarte mic, lui Alexandru i s-a făcut la Timișoara o operație paleativa pentru malformația cardiacă cu care se născuse. A durat doar cațiva ani pâna când problemele la inimă au apărut din nou și până la 10 ani, medici din toată țara au ridicat din umeri în semn de neputință sau i-au spus in față Mariei, mama lui Alexandru, sa se pregătească pentru ce poate fi mai rău. Maria a refuzat resemnarea și săa agățat de orice mică speranță. A ajuns întâi la Roma și mai târziu la Berlin, unde, la distanță de câțiva ani, Alexandru a suferit doua operații extrem de lungi si de dificile.

Mai târziu, pentru că Alexandru avea nevoie de o monitorizare atentă și pentru că era foarte probabil să fie nevoie de noi intervenții, mama lui Alexandru s-a gândit ca Asociația Inima Copiilor i-ar putea ajuta. Au urmat drumuri repetate de la Botoșani la București, o intervenție cardiologică și o operație, ambele la Milano, toate în grija Asociației.

In final, dupa 4 operații, Alexandru e mai bine ca niciodata si se poate bucura de viață. E la liceu și ii place foarte mult sa facă fotografii. Deși nu poate să facă efort fizic, fiecare zi este pentru el un motiv de bucurie.

Nu trebuie să uităm însa cat de greu le-a fost lui și mamei sale. Părinților copiilor bolnavi de inimă nu ar trebui sa li se spună că nu se mai poate face nimic, atunci când se poate!

Noi ne straduim sa schimbam lucrurile, astfel încât fiecare copil bolnav de inimă care se naște în România să aibă șansa sa fie tratat la timp și gratuit, la noi în țară. Ajuta-ne și tu!

Da-i LOVE în viața reală unui copil bolnav de inimă!
Trimite LOVE prin SMS la 8844 și donează 2 euro lunar pentru copiii bolnavi de inima!Îți mulțumim din inimă!