ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1De de ce să donez lunar?

Pentru a salva cât mai mulți copii bolnavi de inimă

În România se nasc anual aproximativ 1000 de copii bolnavi de inimă care au nevoie de operație pentru a supraviețui. În jur de 500 pot fi operați în țară, altii ajung în străinătate, mulți ramân pe o listă de așteptare care se tot lungește. Din păcate unii dintre ei se pierd.
Organizăm misiuni medicale lunare în centrul de cardiochirurgie pe care l-am construit la Spitalul de copii Marie Curie: specialiști din străinătate operează copii bolnavi de inimă împreună cu tinerii colegi români care acumulează, astfel, experiență. Susținem fiecare misiune cu aproximativ 15,000 euro. Lună de lună contribuim cu această sumă. Nu ne oputem opri! Ajută-ne să nu ne oprim! Avem nevoie de ajutorul tău pe termen lung! O donație mică de la cât mai mulți oameni ne ajută să salvăm un număr din ce în ce mai mare de copii bolnavi de inimă.

2Cum pot dona lunar?

Poți dona lunar trimitând un SMS cu textul LOVE la 8844

Astfel, te abonezi să donezi 2 euro în fiecare lună. Donația e automată: dacă trimiți SMS-ul de abonare pe data de 1 a lunii, în fiecare lună, pe data de 1, donația de 2 euro se adaugă la costul abonamentului tău sau se scade din credit în cazul în care folosești o cartela preplătită.
Numărul 8844 este valabil în toate rețelele mobile din România.

3Cum pot opri donația lunară?

Trimițând un SMS cu textul LOVE STOP la 8844

Poți opri donația recurentă în orice moment. Dacă vrei să reiei donația, o poți face trimițând din nou LOVE la 8844.

4Cum pot relua donația lunară dacă am întrerupt-o?

Poți relua donația trimițând din nou un SMS cu textul STOP LOVE la 8844

5Pot dona de pe o cartelă preplătită?

Pot dona atât abonații la telefonie, cât și utilizatorii de cartele preplătite.

Dacă donezi de pe o cartelă preplătită, valoarea donației va fi scăzută din creditul existent pe cartelă în momentul trimiterii SMS-ului. Dacă într-o lună nu ai suficient credit, donația nu se efectuează.
În reţelele Digi Mobil, Orange sau Telekom Romania Mobile, TVA a fost reţinut la achiziţia creditului, iar atunci când se face o donaţie, din cont este retrasă suma de 2 Euro. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite active în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

6Donația include TVA?

Dacă donezi de pe abonament, indiferent de rețea, nu se percepe TVA.

Dacă donezi de pe cartelă preplătită, TVA a fost reţinut la achiziţia creditului, iar atunci când se face o donaţie, din cont este retrasă suma de 2 Euro.
Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

7 Ce se întâmplă, concret, cu banii donați?

Donația ta ajută copiii bolnavi de inimă să fie operați și salvați.

Toți banii vor fi folosiți pentru susținerea Centrului de cardiochirurgie pediatrică din cadrul Spitalului de copii Marie Curie din București. Concret, organizăm misiuni medicale lunare: în fiecare misiune sunt operați 14-20 de copii bolnavi de inimă; cumpărăm echipamente și consumabile; iar în viitor ne propunem să extindem centrul de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Pentru orice întrebări, te rugăm să ne contactezi la office@inimacopiilor.ro sau telefon 021 327 75 41.